novo vozilo kodiaq

Kodiaq dan odprtih vrat

Za vas imamo dobro novico! Med prvimi v Sloveniji boste imeli možnost preizkusiti eno izmed najbolj težko pričakovanih vozil leta, novi Škodin terenec Kodiaq.

Kodiaq je res odlično vozilo, ki prejema navdušene ocene iz vseh smeri. Avto moto novinar Andrej Leban je v Žurnalu zapisal:

»Prva vožnja v Kodiaqu me je prijetno presenetila. Avto je zelo dobro zvočno zatesnjen, dolgo medosje pa skrbi za nežno nabiranje avtocestnih kilometrov, medtem ko volanski mehanizem in podvozje znata suvereno opraviti tudi z ovinki. Kodiaq med vožnjo deluje kot precej manjši in bolj obvladljiv avto, česar konkurenti prav gotovo ne bodo veseli.«

Naša ekipa je Kodiaq preizkusila na Škodini konferenci v Španiji, in bila več kot navdušena. Naša visoka pričakovanja so bila resnično še presežena! Vozilo je izjemno prostorno, udobno, s kvalitetnimi materiali, velikim prtljažnikom ter pravimi terenskimi zmogljivostmi.

Zato nas zelo veseli, da vas lahko povabimo na ta dogodek saj smo med prvimi avto hišami v Sloveniji, kjer si Kodiaq lahko tudi v živo pogledate in se z njim zapeljete.

Vabimo vas na Kodiaq dan odprtih vrat, kjer bomo za vas pripravili predstavitev vozila, testne vožnje ter pogostitev z nagradno igro.

Kodiaq dan odprtih vrat:

Ivančna Gorica, 13. in 14.2.2017 (ponedeljek in torek)
Trebnje, 15. in 16.2.2017 (sreda in četrtek)

Vse, ki vas vozilo zanima, vabimo, da svoj termin testne vožnje rezervirate na:
Salon Škoda Ivančna Gorica, tel. 01/32 04 707
Salon Škoda Trebnje, tel. 07/34 60 700

Podobne objave