X

Oddajte svoj e-naslov in bodite obveščeni o aktualni ponudbi.

Please leave this field empty.Ne, hvala

Pogoji sodelovanja

Novice

Preberite najnovejše novice iz sveta znamk Kia in Škoda.
Novi Kiin kompaktni krianec

Novi Kiin kompaktni križanec

Kiin prihajajoči križanec razreda B, ki se bo imenoval Stonic, je kompaktni križanec s pravim evropskim oblikovalskim pečatom. Stonic je privlačen in deluje zelo prepričljivo, svoje vzornike pa je tako po obliki kot uporabnosti našel med velikimi hišnimi SUV modeli.

9.6.2017 · KMAG · Avto.info

Rekordnih 166 266 prodanih vozil

Rekordnih 166.266 prodanih vozil

Kia Motors je po podatkih evropskega združenja avtomobilskih proizvajalcev ACEA v letošnjih prvih štirih mesecih dosegla nov mejnik (rekordnih 166.266 prodanih vozil na evropskem trgu (EU28 + EFTA države)).

26.5.2017 · KMAG · Avto.info

Elektrini Soul izboljal svoj doseg

Električni Soul izboljšal svoj doseg

Kia Motors je predstavila različne izboljšave, s katerimi so pri električnemu Soulu povečali njegov doseg. Nova, učinkovitejša baterija je zaradi večje energijske gostote in zmogljivosti skladiščenja energije povečala doseg vozila za kar 18 %, z doslejšnjih 212 na sedanjih 250 km (kombinirano, novi evropski vozni cikel, NEDC).

19.5.2017 · KMAG · Avto.info

Milijonti Sorento z oznako    Made in USA

Milijonti Sorento z oznako “Made in USA”

V teh dneh pri Kia Motors praznujejo pomembno prelomnico – v njihovi ameriški tovarni je skozi proizvodne trakove zapeljal milijonti primerek Sorenta, najbolj znanega Kiinega SUV modela. Milijontega Sorenta, namenjenega severnoameriškemu trgu, so v tovarni v West Pointu v zvezni državi Georgia izdelali prav na praznik dela, 1. maja. 

10.5.2017 · KMAG · Avto.info

Proizvodnja na ogromnem in hitro rastoem trgu novih vozil

Proizvodnja na ogromnem in hitro rastočem trgu novih vozil

Kia Motors je z vlado indijske zvezne države Andhra Pradesh podpisala sporazum o gradnji nove tovarne v okrožju Anantapur. Slovesnosti v mestu Vijayawadaso so se udeležili visoki uslužbenci družbe Kia Motors in predstavniki regionalnih oblasti.

4.5.2017 · KMAG · Avto.info

Sezona lova na premium je odprta

Sezona lova na premium je odprta

– Na videz je optima zelo podobna prejšnji, a gre za povsem nov, malce večji in prostornejši avtomobil
– Dosledno obdelana notranjost šepa le v precej špartanskem prtljažnem prostoru
– Edini turbodizel v ponudbi je sicer dovolj zmogljiv, a bi si prestižna limuzina zaslužila tudi močnejšega

29.4.2017 · Gašper Stamač · Avto.info

Optima Sportswagon  Niro in novi Rio nagrajeni za oblikovanje

Optima Sportswagon, Niro in novi Rio nagrajeni za oblikovanje

Kia je na letošnjem prestižnem oblikovalskem natečaju Red Dot spet zabeležila zmago – in tokrat kar trojno. V svojih kategorijah so zmagali modeli Optima Sportswagon, hibridni križanec Niro in povsem novi Rio. Optima Sportswagon je za svoj izjemen dizajn osvojila najprestižnejši naziv ‘najboljši med najboljšimi’, medtem ko je Niro prejel pohvale za izjemno izdelavo detajlov.

20.4.2017 · KMAG · Avto.info

Razprodaje so odline  e tono veste  kaj elite

Razprodaje so odlične, če točno veste, kaj želite

Marsikatera ženska, kljub nasprotnim prepričanjem, ne mara nakupovanja. Ob misli na ozke kabine za pomerjanje jo zmrazi, hkrati pa nima časa za dolgo iskanje primernih kosov po trgovinah, saj je dandanes ponudba zelo široka, kar je lahko prednost ali pa tudi slabost. Spodnji štirje nasveti vam bodo olajšali nakupovanje in najbrž preprečili marsikateri zgrešen nakup.

22.6.2017 · Tamara Pevec - Sidera d.o.o · Avto.info

 kodin prototipni elektrini buggy

Škodin prototipni električni buggy

V Mladi Boleslavi je v teh dneh potekala prva uradna predstavitev novega prototipnega vajeniškega avtomobila znamke Škoda, ki ga je tokrat ustvarilo 22 učencev (5 deklet & 17 fantov) Škodinega šolskega centra. Za uresničitev njihove vizije o električnem buggyju so potrebovali približno 1500 delovnih ur.

20.6.2017 · Marko Miklavc · Avto.info

Superb z novo ponudbo opreme za e ve udobja in varnosti

Superb z novo ponudbo opreme za še več udobja in varnosti

Škoda je obogatila ponudbo opreme za svojega paradnega konja. Od konca maja 2017 naprej so za modela Škoda Superb in Škoda Superb Combi na voljo številne novosti, med drugim storitev avtomatskega klica v sili, dodatna varnostna in komfortna oprema ter nove povezljivostne rešitve.

7.6.2017 · Porsche Slovenija · Avto.info

Kodiaq na testu Euro NCAP prejel najvijo oceno

Kodiaq na testu Euro NCAP prejel najvišjo oceno

Škoda Kodiaq je prejel najboljšo oceno za varnost. V sklopu evropskega programa za ocenjevanje novih vozil (Euro NCAP) je veliki SUV češkega avtomobilskega proizvajalca osvojil pet zvezdic, kar potrjuje, da Škoda Kodiaq vsem potnikom v vozilu zagotavlja optimalno zaščito.

3.6.2017 · Porsche Slovenija · Avto.info

Ekspresivni dizajn novega kompaktnega SUV a

Ekspresivni dizajn novega kompaktnega SUV-a

Tik pred svetovno premiero je češki avtomobilski proizvajalec odstrl pogled na svoj novi kompaktni SUV, Škodo Karoq. Vozilu nedvomno daje pečat Škodin novi emocionalni in dinamični oblikovalski slog SUV vozil. Škoda Karoq ima markanten značaj in se ponaša z belimi kristalastimi elementi, ki odražajo moč in robustnost, pa tudi eleganco.

16.5.2017 · Porsche Slovenija · Avto.info

KODIAQ SE PREDSTAVI

KODIAQ SE PREDSTAVI

V prodajnem salonu Škerjanec, ki je bil lansko leto razglašen za Trgovca leta 2016 med slovenskimi prodajnimi saloni, so te dni predstavili tehnološko dovršeno SUV vozilo Kodiaq, ki je ime dobil po največji podvrsti rjavega medveda, doma iz Aljaske.  

13.5.2017 · AVI - Agencija vrhunskih idej · Avto.info

Sodoben  dinamino oblikovan SUV

Sodoben, dinamično oblikovan SUV

Škoda Karoq je povsem na novo razvit kompaktni SUV. Njegov emocionalni in dinamični dizajn s številnimi kristalastimi elementi sledi oblikovalskemu slogu Škodinih novih SUV-jev. Karoq – tako kot tudi drugi Škodini modeli – nudi izjemno prostorno notranjost in velik prtljažnik, nove asistenčne sisteme, celostne LED-žaromete in kot prvi Škodin model tudi digitalno instrumentno ploščo z možnostjo poljubnega programiranja.

6.5.2017 · Porsche Slovenija · Avto.info

Nagrajenci nagradne igre vikend paket za dve osebi v Termah Olimia  november 2016   februar 2017

Nagrajenci nagradne igre vikend paket za dve osebi v Termah Olimia, november 2016 - februar 2017

Znani so nagrajenci nagradne igre vikend paket za dve osebi v Termah Olimia, ki je potekala na obeh lokacijah tehničnih pregledov Pan-Jan od novembra 2016 do februarja 2017. Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje, vsem srečnim nagrajencem pa iskreno čestitamo.

7.3.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Nagrajenci nagradne igre Kodiaq dan odprtih vrat

Nagrajenci nagradne igre Kodiaq dan odprtih vrat

Znani so nagrajenci nagradne igre »Kodiaq dan odprtih vrat«, ki je potekala v Trebnjem in Ivančni gorici. Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje, vsem srečnim nagrajencem pa iskreno čestitamo.

2.3.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Najbolji  kodin servisni tehnik v Sloveniji je Martin Hren iz podjetja Pan Jan

Najboljši Škodin servisni tehnik v Sloveniji je Martin Hren iz podjetja Pan-Jan

Na Češkem je potekalo mednarodno tekmovanje Škoda Challenge. Udeležili so se ga tudi slovenski predstavniki Škodinih avtohiš.

27.2.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Kodiaq dan odprtih vrat

Kodiaq dan odprtih vrat

Za vas imamo dobro novico! Med prvimi v Sloveniji boste imeli možnost preizkusiti eno izmed najbolj težko pričakovanih vozil leta, novi Škodin terenec Kodiaq.

9.2.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Rezultati neodvisne trne raziskave potrjujejo zadovoljstvo naih strank

Rezultati neodvisne tržne raziskave potrjujejo zadovoljstvo naših strank

Ponosni smo, da je nedavno opravljena anketa Mediane, neodvisnega inštituta za raziskovanje trga in medijev, na osnovi izpolnjenih vprašalnikov pokazala, da so naše stranke zelo zadovoljne s storitvami, ki jih nudimo na servisu v naših dveh poslovnih enotah – v Trebnjem in v Ivančni Gorici.

13.1.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Smo dobri gospodarji   predstavitev podjetja Pan Jan

Smo dobri gospodarji - predstavitev podjetja Pan-Jan

Ob 25-letnici obstoja družinskega podjetja Pan-Jan je televizija Vaš Kanal z nami opravila intervju. Pogovor je potekal z ustanoviteljema in lastnikoma podjetja Jelko in Janezom Šaleharjem, nekaj izjav pa je podala tudi direktorica Anita Prijatelj. Govorili smo o preteklosti podjetja, o laskavem nazivu Škodin trgovec leta 2015, novo odprtem Škodinem salonu v Trebnjem in izzivih za prihodnost.

11.11.2016 · Avtohiša Pan-Jan